BOGOHP

Kom ik in aanmerking?

Koop een paar handgemaakte, op maat gemaakte rijlaarzen voor de volledige prijs en ontvang de basisprijs van het tweede paar handgemaakte laarzen voor de halve prijs*! Niet in combinatie met andere aanbiedingen, cadeaubonnen en of aangekochte kortingsbonnen.

HOE TE BESTELLEN Boek een afspraak in een van de studio's, maak een afspraak voor een visite thuis of bestel ze online. Kortingscode BOGO.

Veelgestelde vragen / AANBIEDINGEN REGLEMENT (daar moet er een paar zijn)

Je woont in Nederland of een bestaande klant zijn, ongeacht de locatie. Als u in een land woont waar geen Celeris-dealer aanwezig is, valt u ook onder de regeling!

Alleen geldig voor een klant die twee paar koopt met dezelfde afmetingen. We staan ​​echter afwijkende maten toe, bijvoorbeeld voor wintersokken of een voering van schapenvacht.

Kan niet worden gedeeld met een vriend.

De basisprijs van het tweede paar is de halve prijs, eventuele aangepaste opties en verzending zijn extra kosten.

De levertijd wordt geschat op 12 weken, afhankelijk van het ontwerp, en begint vanaf de datum waarop de bestelling is afgetekend (niet de factuurdatum).

Niet geldig voor bestellingen die momenteel in productie zijn.

Kan niet gebruikt worden in combinatie met andere aanbiedingen.

Onze volledige algemene voorwaarden zijn van toepassing.

We kunnen de korting niet toevoegen zodra een bestelling is geplaatst.

Wij behouden ons het recht voor om deze aanbieding op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren.

Niet geldig op confectielaarzen voor volwassenen of kinderen.

Team Celeris Benelux

 

Veelgestelde vragen

Kan ik de aanbieding delen met mijn vriend? Nee, laarzen mogen slechts voor één klant in exact dezelfde afmetingen worden gemaakt.

Welke betaling is vereist bij bestelling? 50% van het orderbedrag. Het saldo dient te worden betaald bij afhaling of verzending vanuit de studio.

Kan het tweede paar elk model, ontwerp of kleur hebben? Ja, het tweede paar is ook helemaal op maat.

Kan ik één paar bestellen en eerst de pasvorm uitproberen voordat ik het tweede paar bestel? Ja, dat kan zeker, maar er zijn wel extra verzendkosten van toepassing.

Als ik geen strass zou toevoegen, zou mijn laars de basisprijs zijn? Ja! Alleen strass, initialen en bont voering zijn extra kosten en niet inbegrepen! Verschillende soorten teenstiksels (of kleur van de hiel/neus) en verschillende bandjes maken deel uit van de basisprijs!